Powiększ zdjęcie
35,02 zł
Opis - Dorota Czerwińska REA - ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH. CZĘŚĆ 2 liczba ocen: 1 zaloguj się, aby... Pełen opis produktu 'Zasady żywienia Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 podręcznik cz.2 / REA - Dorota Czerwińska' »
Opis - Dorota Czerwińska REA - ZASADY ŻYWIENIA. KWALIFIKACJA T.15. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH. CZĘŚĆ 1 Nazwa - Zasady żywienia... Pełen opis produktu 'Zasady żywienia Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1 podręcznik cz.1 / REA - Dorota Czerwińska' »
63,05 zł
.
23,81 zł
27,95 zł
41,52 zł
Opis - Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę... Pełen opis produktu 'Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - Kunachowicz Hanna, Nadolna Irena, Przygoda Beata, Sińska Beata, Turlejska Halina' »
37,43 zł
53,91 zł59,90 zł
zmieniając poglądy na niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żywieniu przeniesiono i omówiono bardziej szczegółowo w książce Żywienie człowieka... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu' »
40,76 zł
54,54 zł
35,10 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych... Pełen opis produktu 'Żywienie i usługi gastronomiczne Część VI Zasady żywienia' »
25,70 zł
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą progr... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny' »
30,20 zł
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny' »
13,40 zł
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi... Pełen opis produktu 'Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny' »
20,50 zł
Zaburzenia stanu odżywienia - niedożywienie i otyłość - są najczęstszym odchyleniem od stanu zdrowia. Niedożywienie jest niezależnym, proporcjonalnym do stopnia nasilenia i najsilniejszym, oprócz niewydolności... Pełen opis produktu 'Standardy żywienia pozajelitowego i żywienia dojelitowego' »
53,30 zł
Żywienie człowieka to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu, dietetyki i zdrowia publicznego.Autorzy omówili: cele i zadania... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka Podstawy nauki o żywieniu tom 1' »
34,98 zł
16,00 zł
W książce poruszono problemy związane z żywieniem poza- i dojelitowym. Podano nowoczesne standardy oceny stanu odżywienia, leczenia żywieniowego w szpitalu, w domu, monitorowania leczenia ora... Pełen opis produktu 'Standardy żywienia pozajelitowego i żywienia dojelitowego' »
44,40 zł
Żywienie człowieka jest podręcznikiem stanowiącym pełne kompendium wiedzy z zakresu współczesnej nauki o żywieniu i dietetyce. Część pierwsza Podstawy nauki o żywieniu przedstawia... Pełen opis produktu 'Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu' »
28,50 zł
Polskie Towarzystwo Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego jest dobrowolnym, interdyscyplinarnym stowarzyszeniem lekarzy różnych specjalności, farmaceutów, pielęgniarek i dietetyków. Naczelny... Pełen opis produktu 'Standardy żywienia pozajelitowego i żywienia dojelitowego' »